Een adviesraad is een groep ervaren experts, die je kan helpen om meer doelgerichte en beter onderbouwde beslissingen te nemen. Als ondernemer weet je immers ook niet alles over de markt waar je je in begeeft en welke consequenties bepaalde handelingen hebben voor de positie van jouw bedrijf.

Zoek je een sterke partner met ervaring voor jouw adviesraad, dan helpen we je graag verder.

Op een duurzame manier durven ondernemen, innoveren en mogelijks zelfs circulair produceren, zorgen voor een betere milieu footprint en een duurzame groei. De oude economische modellen hebben afgedaan. Maar lopen economische en ecologische belangen wel parallel? Dat vraagt om een nieuw businessmodel. Maak duurzaam ondernemen een onderdeel van jouw bedrijfsfilosofie. Je kunt het zelfs verwerken in je marketing en communicatiestrategie en er klanten en personeel mee binden.  Immers net zo belangrijk als de kwaliteit van je diensten of producten wint je corporate social responsibility (CSR) steeds meer haar plaats in een modern ondernemerschap.

Zoek je hierbij een klankbord met duurzaam perspectief?

Ben je van plan om met jouw bedrijf een nieuwe strategie uit te rollen? Ga je nieuwe producten lanceren of ga je nieuwe markten verkennen en wil je daarbij externe expertise inhuren? Dan kun je met de kmo-groeisubsidie van VLAIO mogelijk tot 50% van de kosten recupereren tot een bedrag van 25.000 euro. Meer informatie daarover vind je hier.

Een businessplan beschrijft wat je wil realiseren op korte en middellange termijn en op welke manier. Een businessplan bevat heldere en bondige informatie over alle belangrijke aspecten van het bedrijf: missie, visie, concept, operationele zaken, management en organisatiestructuur, kosten-baten analyse, verkoopprognoses, rendement en groeiperspectieven. Daarmee wordt duidelijk of het vooropgestelde idee ook haalbaar is en/of waar je mogelijk aanpassingen dient aan te brengen.

Een businessplan evolueert mee met het bedrijf en zou ten minste jaarlijks moeten worden aangepast. Om te groeien moet je immers voortdurend aanpassen aan de in snel tempo wijzigende marktomstandigheden! 

Op zoek naar een professionele ondersteuning met helicopterview? Contacteer ons.

Wens je meer informatie?
Ben je geïnteresseerd in de diensten van build2grow?

Samen bekijken we hoe we kunnen bijdragen aan de groei van jouw bedrijf.

GSM

+32 475 94 84 50

E-mail

Info@build2grow.be

Adres

Kantoor Rijmenam
Louterman 12

Algemene voorwaarden build2grow

Website made by Eazywebs

GSM

+32 475 94 84 50

Adres

Louterman 12, 2820 Rijmenam

E-mail

Info@build2grow.be

Algemene voorwaarden Build2Grow

Website made by Eazywebs